Семирічного сина Стаса П’єхи госпіталізували в лікарню з численними травмами: на хлопчика напали

19 липня в одну з клінік Санкт-Петербурга був госпіталізований 7-річний син Стаса П'єхи.

Як повідомляє видання ” Стархіт ” сім’я Стаса П’єхи стала жертвою нападу з боку сусідів по котеджному селищу.

Останні пару тижнів син Стаса П’єхи Петро разом зі своєю мамою Наталею відпочивали в котеджному селищі. В сосідньому особняку в цей час проживала дружина відомого футбольного судді Владислава Безбородова з трьома дітьми. 7-річний Петя подружився із середнім сином з тієї сім’ї. Однак це чомусь не сподобалося мамі того хлопчика. Жінка голосно перед 7-річним Петром попросила сина більше не спілкуватися з П’єхою-молодшим. Очевидно, пише видання, Петя образився і встромив олівець в надувний басейн.

Син Стаса П'єхи з мамою Наталею
Син Стаса П’єхи з мамою Наталею

“Коли Безбородова це виявила, то нагрянула до сусідів без запрошення розбиратися: схопила маленького Петю за руку і з усієї сили жбурнула на землю”, – розповів “СтарХіту” очевидець події.

В результаті маленький Петя отримав численні травми. У хлопчика зафіксували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку, забій грудної клітки зліва, забій лівого стегна.

Виписка з медичної карти 7-річного Петі
Виписка з медичної карти 7-річного Петі

Відомо, що Стас П’єха вже звернувся до адвоката і має намір домогтися порушення кримінальної справи проти жінки, яка завдала каліцтва її синові. На щастя, свідки конфлікту записала, як сусідка П’єхи визнається в нападі.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.