Дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк заявила, що виходить заміж: “Уже покликали”

Старшій дочці Анастасії Заворотнюк Ганні 25 років. Вона відома модель і блогер.

25-річна Анна довгий час жила в Америці. Однак, в 2019 році, коли Анастасії Заворотнюк поставили страшний діагноз, вона повернулася в Росію, щоб допомогти мамі і підтримати її. Дівчина єдина з родини Заворотнюк, хто активно веде соціальні мережі. Анна буквально кожен день публікує нові фотографії, але розповідати про стан здоров’я мами навідріз відмовляється.

Анна і Анастасія Заворотнюк
Анна і Анастасія Заворотнюк

Нещодавно Анна влаштувала традиційну рубрику “питання-відповідь” у своєму Інстаграм-блозі. Дівчина відповідала на питання, які їй задали підписники.

Так, відповідаючи на запитання підписників, Анна Заворотнюк заявила, що вже отримала пропозицію вийти заміж від свого обранця.

Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Заворотнюк
Скріншот Інстаграм-сторіз Анни Заворотнюк

Дівчина не назвала ім’я свого обранця. Спільних фото зі своїм нареченим дочка Анастасії Заворотнюк також не публікує.

Нагадаємо, нещодавно Ганна Заворотнюк зізналася, що має психічний розлад. Дівчина опублікувала пост, в якому вперше розповіла, що вже 2 роки бореться з депресією. З того часу, коли дізналася про страшний діагноз матері. За словами дівчини, їй діагностували депресію, пригнічений настрій, тривогу і панічні атаки. Анна зізналася, вона довгий час приймала сильні препарати від депресії, але вони зробили їй тільки гірше.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.