30-річна Нюша вагітна вдруге: співачка показала величезний живіт в новому кліпі

Відома співачка Нюша зізналася, що чекає на другу дитину в своєму новому кліпі.

Чутки про те, що відома співачка Нюша може бути вагітною з’явилися ще в квітні поточного року. Тоді співачка спростувала цю інформацію. Однак сьогодні, 21 липня, стало відомо, що це дійсно правда. Нюша випустила кліп на свою нову пісню “Небо знає”. В кінці ролика співачка з’явилася в кадрі без одягу, продемонструвавши публіці немаленький вагітний живіт.

Нюша в кліпі на пісню Небо знає
Нюша в кліпі на пісню Небо знає

Користувачі Мережі засипали артистку питаннями, поцікавившись, чи дійсно вона вагітна.

“В мене мурашки! Ти серйозно вагітна? “,” Ню, ти реально вагітна ??? Якщо так, то мої вітання “,” Ню, у вас у відносинах очевидний холод з чоловіком, від кого ж друга дитина? Че То не сходиться .. “,” Вітаю з вагітністю “,” Дуже незвичайний, гарний кліп вийшов. А ось кінцівка мене здивувала. Ти вагітна? “, – пишуть підписники під її останнім постом в Instagram.

На даний момент Нюша ще не прокоментувала новину про свою другу вагітність.

До слова, у 2017 році співачка Нюша вийшла заміж за Ігоря Сивова – генерального радника президента Міжнародної федерації студентського спорту. У 2018 у них народилася дівчинка, яку назвали незвичайним ім’ям Сімба. Ім’я дівчинки є відсиланням до відомого мультфільму “Король лев “.

Нюша з донькою Сімба
Нюша з донькою Сімба

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.