Прощальна церемонія на “Холостяці-10” закінчилася скандалом

У 7 випуску шоу покинула учасниця Аня. Після такого рішення холостяка, дівчина образила інших претенденток на його серце і голосно пішла з шоу.

Сьомий випуск шоу романтичного “Холостяк ” закінчився справжнім скандалом. У цій серії головний герой Макс Михайлюк попрощався відразу з двома претендентками на звання його майбутньої дружини. Решта ж дівчата отримали не тільки троянду під час церемонії, але і ряд образ від однієї з вибулих учасниць Ані.

У цьому випуску Макс весь тиждень жив з дівчатами в одному будинку, щоб дізнатися їх ближче в побуті. Він намагався приділити час кожної і навіть поцікавився, хто як любить проводити дозвілля, щоб організувати ідеальне проведення часу з кожної.

В кінці випуску дівчата влаштували костюмовану вечірку – кожна приміряла на себе незвичайний образ. З такого карнавалу сміялися всі разом з Михайлюком. Але тим не менше вечірка, яка плавно перейшла в церемонію троянд, закінчилася криками і сльозами, а зовсім не сміхом.

Прощание с Аней
Прощання з Анею

Холостяк не вручили троянду Ані. Коли Макс проводжав її до автомобілю, вона грубо звернулася до нього і жорстко висловилася про суперниць, розкривши їх “брудну білизну “.

“Я хочу тобі дещо сказати. У той момент, коли вимикаються камери, я найбільше закохуюся в тебе. І ти зараз ту людину, яка до тебе щиро ставиться, чесний і правдивий, садішь в машину. Ти залишив дівчат, серед яких одна мріє про ескорті в Дубаї, друга – незаймана, третя – стрибає з проекту в проект. А четверта – по суті щур! і з ними ти зібрався будувати відносини ?! Серйозно? “- обурилася Аня і села в авто.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.