Зомбі-двійник Анджеліни Джолі захворіла коронавірусів в тюрмі

Адвокат Instagram-зірки Фатіми Хішванд, відомої як Сахар Табар, заявив, що її підопічна підхопила коронавірус в іранській в'язниці.

Адвокат іранської Instagram-зірки Фатіми Хашванд, також відомої як Сахар Табар, заявив про те, що дівчина захворіла коронавірусом у державній в’язниці. Свій термін дівчина відбуває з 2018 року.

Тоді її заарештували і судили за звинуваченням у богохульстві, підбурюванні до насильства і заохочення молоді до корупції. Вся справа в тому, що Сахар виклала у своїх соціальних мережах відео, де танцює у своїй спальні під іранську і західну музику в джинсах і топі.

Після цього її сторінка була заблокована, а сама модель відправлена до в’язниці. Багато іранців підтримали затриману, виклавши її відео у себе у соціальних мережах.

У квітні 2020 року з’явилася новина про позитивний тест Сахар на коронавірус. У своїй заяві до керівника іранської судової системи її адвокат повідомив про інфікування дівчини і попросив про її помилування.

Відзначається, що раніше адвокат заявив Центру з прав людини в Ірані, що Фатіму госпіталізували, і вона знаходиться в лікарні Тегерана на штучній вентиляції легенів.

Сахар Табар и Анджелина Джоли
Цукор Табар і Анджеліна Джолі

До 2018 року дівчина активно вела аккаунт в Instagram, де регулярно розміщувала свої фото. Багато підписників називали її зомбі-версією Джолі. У пресі з’являлися чутки про 50 операцій, які зробила Фатіма, щоб стати схожою на свого кумира.

Однак сама модель спростувала цю інформацію. Вона підтвердила, що має на обличчі кілька хірургічних втручань. Вона підкоригувала ніс, скули і збільшувала губи. Однак зомбі-виду вона домагалася за допомогою макіяжу і фотошопу.

Такий зовнішній вигляд Сахар називала способом самовираження.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.