Втратила спідницю: Аліна Гросу осоромилася під час виступу перед офіцерами

Українська співачка і актриса Аліна Гросу розповіла про неприємний конфуз, який з нею трапився під час виступу.

Аліна Гросу – відома українська співачка, яка блищить на сцені ще з 4-х років. І як у кожного артиста з нею іноді відбуваються несподівані казуси прямо під час виступу. Так, одного разу в одному з інтерв’ю співачка зізналася, що під час одного з виступів вона втратила спідницю прямо на сцені. За словами Аліни Гросу, вона виступала перед офіцерами, коли спідниця впала, вона відчула себе дуже ніяково. Однак артистка не розгубилася і згладила незграбний момент жартом. Артистка звернулася до публіки і сказала, що перед такими мужніми чоловіками у неї “все злітає”.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

До слова, раніше артистка розповіла про свій не менш ганебний конфуз. Одного разу Аліна опісялась прямо на сцені палацу “Україна”. Втім, все не так жахливо і соромно, як здається на перший погляд. По-перше, тоді Аліні було всього 4 рочки, вона брала участь в дитячому конкурсі краси “Міні-міс Україна”, а по-друге, якщо вірити словам Аліни, зробила вона це непомітно.

Аліна Гросу в дитинстві
Аліна Гросу в дитинстві

Нагадаємо, нещодавно 26-річна Аліна Гросу представила публіці свого нового коханого Романа Полянського. Цікаво, що роман у Аліни і Полянського закрутився буквально відразу після розлучення з її першим чоловіком Олександром Комковим.

Аліна Гросу з новим коханим Романом Полянським
Аліна Гросу з новим коханим Романом Полянським

Більше про те, як змінювалася Аліна Гросу на 20 років на сцені, дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.