Тіна Кароль вирушила на відпочинок до Ісландії з коханою людиною: “Нас розсекретили”

Українська співачка Тіна Кароль вирішила влаштувати собі відпочинок і поїхала в Ісландію. Вирушила відпочивати вона не одна.

Тіна Кароль є однією з найвідоміших і успішних українських співачок. Вона задіяна в багатьох телевізійних проектах і активно займається своєю музичною кар’єрою. Нещодавно вийшов 8 альбом артистки під назвою “Красиво”, який вразив публіку несподіваною зміною репертуару і образу Тіни. Крім того, Тіна пообіцяла своїм шанувальникам, що до кінця року вона випустить ще 2 альбоми.

Нова фотосесія Тіни Кароль
Тіна Кароль змінила стиль своєї музики і сценічний образ

Зараз співачка вирішила трохи відпочити від щільного робочого графіка і відправилася на відпочинок в Ісландію. Поїхала співачка не одна, а з головним чоловіком в своєму житті – з сином Веніаміном.

Співачка опублікувала кілька відео в своєму Інстаграм-блозі і зазначила, що її шанувальники розсекретили місце її знаходження ще до того, як вона сказала, де знаходиться.

Варто відзначити, що в цьому році Тіна вирішила подорожувати по незвичайним для туристів країн. Так, взимку артистка разом зі своїм сином відправилася на південь Африки – в Намібію. Це найбезпечніша частина Африки, де знаходиться заповідник.

Тіна Кароль в новій фотосесії для журналу VIVA
Тіна Кароль в новій фотосесії для журналу VIVA: фото з Намібії

Тіна зазначила, що подорож по Намібії змінило її ставлення до тваринного світу. Тіна навіть перестала вживати в їжу продукти тваринного походження і стала веганкою.

Більше про творчого та особистого життя Тіни Кароль дивіться у відео:

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.