“Яке вам діло до чужих з..”: Оля Полякова жорстко засудила хейтерів

Оля Полякова - співачка, яка дуже часто перебуває в центрі уваги преси. Перш за все, через скандали.

Не може пройти і місяці, щоб Полякова не вскочити в чергові обговорення. То вона Тіну Кароль назве “плакальниці на похороні “, то розповість про те, що композитор Костянтин Меладзе надавав їй неоднозначні знаки уваги.

В останні кілька тижнів увагу преси та публіки прикута до дочки Ольги Полякової Маші

По-перше, вона недавно вперше серйозно вийшла на сцену і заспівала. Заспівала вона не скрізь професійно, тому в мережі розійшлася буря обговорень і засуджень.

По-друге, на Машу накинулися фанати за матюки в пісні. А по-третє, дівчинку гостро засудили за надто відверті аутфіти в Інстаграм.

Оля Полякова не залишилася осторонь цих обговорень.

“Яка вам різниця, у кого з чого що зроблено, або Чи не зроблено …, невже людина стає гірше, якщо ви знаходите у нього фізичну ваду (на ваш смак) ???? Ви розумієте що зовнішність це чиста смаківщина, і то що подобається одному, що не любо іншому, і це взагалі не предмет для суперечки! Я витримаю будь-Хейт і критику …, мені все одно …, але подумайте про наших дітей і підлітків “,

– пише Ольга Полякова в Інстаграм.

Відзначимо, зараз супреблондінка у відпустці. Зірка відпочиває на віллі своєї російської подруги Ніки Білоцерківської, яка займається блогерством і видавництвом. Так, в Інста-сторіз Полякова розповіла, що їй нудно відпочивати на віллі.

Разом з довгоногою співачкою відпочивають її дочки – старша Маша і молодша Аліса.

Оля Полякова з донькою Машею
Оля Полякова з донькою Машею

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.