Повернення Лободи в Україну: артистка має намір влаштувати гастрольний тур по містах рідної країни

Світлана Лобода вже 4 роки не виступала в Україні з концертами. А зараз співачка має намір влаштувати гастрольний тур.

Світлана Лобода вже багато років живе і працює в Росії. Співачка давно не виступала в Україні з сольним концертом, а останні її виступу намагалися зірвати активісти. Однак нещодавно стало відомо, що Світлана Лобода виступить із сольним концертом в Одесі. Виступить артистка 14 серпня клубі Ibiza Beach Club. Вартість квитків на виступ зірки стартує від 1300 грн до 12 000 грн. Незважаючи на високу вартість, квитки на концерт “розлетілися” відразу.

Нещодавно співачка відвідала Українку, щоб пропіарити свій виступ, а також новий кліп від видатного українського режисера Алана Бадоєва. По місту Світлана пересувалася не одна, а в супроводі охорони, повідомляє телеканал LIVE.

Світлана Лобода в Україні
Світлана Лобода в Україні: кадр телеканал LIVE

Журналісти програми “Викриття ” на телеканалі LIVE спробували поспілкуватися зі співачкою, коли вона була в Україні. Лобода не хотіла давати інтерв’ю, але обмовилася, що незабаром планує цілий гастрольний тур по містах рідної країни.

Лобода в Україні
Лобода в Україні: кадр телеканал LIVE

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що в Україні з сольним концертом вперше за 7 років приїде Ані Лорак. Концерт запланований на 16-17 серпня в нічному клубі Одеси “Ітака”. Квитки на виступ зірки вже у вільному продажі. Їх вартість варіюється від 900 грн до 7,5 тис грн.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.