Ірина Білик заявила, що офіційно розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим

Нещодавно Ірина Білик приголомшила своїх шанувальників, повідомивши, що має намір розлучитися зі своїм п'ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Аслан Ахмадов – п’ятий чоловік української співачки Ірини Білик. Роман Білик та Ахмадова закрутився ще на початку 2010-х, а в 2013 році вони одружилися.

У 2015 році у подружжя народився син Табріз. Оскільки стан здоров’я Білик не дозволяв завагітніти і виносити дитину, подружжя скористалися послугами сурогатного материнства.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Тебріз
Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз

Шлюб Білик і Ахмадова був не зовсім звичайним. Такі відносини називають “гостьовим шлюбом”. Основна робота чоловіка була в Росії, а Ірина з сином жила в Україні. Ахмадов не жив зі своєю сім’єю, а просто регулярно її відвідував.

У квітні поточного року Ірина Білик у програмі “Мій секрет” вразила публіку. Вона зізналася, що збирається розлучатися зі своїм чоловіком. За словами Ірини, чоловік не бачив ні її, ні їхнього спільного сина Табриза вже рік, тому вона і стала ініціатором розлучення.

Ірина Білик у програмі Мій секрет
Ірина Білик у програмі Мій секрет

“Перш за все, коли ця корона з’явилася, він сказав, що не літають літаки. Потім я почала дізнаватися, вони літали. Тепер він мені пише, а я думаю, а що мені писати, якщо його дитина тут чекає? “, – зізналася Білик в інтерв’ю.

А 29 липня, відповідаючи на запитання підписникі в Інстаграм, Ірина повідомила, що вже офіційно розлучилася зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим.

Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик
Скріншот Інстаграм-сторіз Ірини Білик

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.