Настя Каменських влаштувала дикі танці з Потапом, приховавши вагітний живіт під вільними шортами

Уже не перший рік в мережі ходять чутки про те, що Настя Каменських чекає дитину від Потапа. А сама співачка над ними тільки посміюється - кар'єра на першому місці.

Однак нещодавно вона, маючи необережність, злила в Інстаграм відео, де вона танцює з Потапом. Особливо шанувальники задивилися на талію артистки, яку та приховала під вільними шортами білого кольору.

Багатьом здалося, що Настя округлилася і поправилася. Деякі навіть припустили, що вона на першому або другому місяці вагітності. Сама ж артистка подібні чутки вже давно не коментує, адже вона “вагітна ” практично кожен місяць, якщо вірити всієї інформації в Інтернеті.

А відео з її жвавими танцями з законним чоловіком можна подивитися нижче.

Зверху на Насті був надітий топ від купального костюма з леопардовим забарвленням. Видно, що продюсер і його дружина вже встигли засмагнути на курорті цього літа.

Нагадаємо, Настя Каменських в шлюбі з Олексієм Потапенко вже два роки. Дітей загальних у них немає. У Насті немає дітей і від попередніх стосунків. А Потап виховує сина Андрія від шлюбу зі своєю нинішньою колегою Іриною Горовий.

Артисти, напевно, замислювалися про поповнення в родині, але на даний момент обидва зациклені на тому, щоб розвивати себе як творчу особистість. Та й ніколи – завжди якісь концерти, гастролі, нові проекти та цікаві тури. Навіть незважаючи на карантин, робота у творчій пари є.

До слова, були і ті, хто відзначили, що Настя порядком схудла. Це не дивно, адже українська співачка дотримується здорового способу життя, правильно харчується і займається спортом.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.