Самі незвичайні імена дітей зірок українського шоу-бізнесу: Ніл, Лаура, Леон і інші

Як показує статистика, з кожним роком в Україні все частіше називають дітей незвичайними іменами. А зірки тільки задають темп такій моді.

Дуже часто зірки українського шоу-бізнесу дають дають своїм дітям імена іноземного походження. Можливо, це пов’язано з тим, що зіркові батьки планують відправляти своїх спадкоємців вчитися за кордон і з такими іменами їм будемо набагато комфортніше адаптуватися.

Слава Камінська

Відома співачка і екс-учасниця гурту “НеАнгели” Слава Камінська — мама двох дітей. Імена своїм спадкоємцям вона дала незвичайні – Леонард і Лаура.

Слава Камінська з дітьми
Слава Камінська з дітьми

Влад Яма

Відомий український хореограф Влад Яма виховує 5-річного сина. Хлопчика він назвав оригінальним ім’ям – Леон.

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною і сином

Анатолій Анатоліч

Український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч виховують двох доньок – 10-річну Алісу і 8-річну Лоліту. А ось для третьої дитини, який народився 20 липня поточного року, багатодітний батько вирішив вибрати оригінальне ім’я. Хлопчика назвали Ніл.

Анатолій Анатоліч з дітьми

В’ячеслав Узелков

Боксер В’ячеслав Узєлков прожив в шлюбі з Мариною Боржемской-Узєлкова 19 років. У шлюбі у них народилося двоє дітей – дівчинка Олівія і хлопчик Роберт.

В'ячеслав вузликів з дітьми
В’ячеслав вузликів з дітьми

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія підійшла з креативом до вибору імен для своїх дочок-двійнят. Разом з чоловіком Мохаммадом Захуром вони вибрали для своїх дівчаток імена Арабелла і Мірабелла. Артистка пояснила, що Мірабелла в перекладі з латинської означає “чудова”, а Арабелла – “вимолив у Бога”.

Камалія з чоловіком і дітьми
Камалія з чоловіком і дітьми

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.