Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова розповіла, як їй жилося до зустрічі з літнім гумористом

Тетяна Брухунова - молода дружина коміка Євгена Петросяна. В їх особистому житті все не так ідеально, адже Тетяна почала свою "еру" подружжя з звинувачень в тому, що вона розвалила чужу сім'ю.

Сама Брухунова не надто любить коментувати цей момент, але стоїть на своєму – сім’ю не руйнувала. Вона дійсно полюбила гумориста Євгена Вагановича, нехай він їй і годиться в дідусі.

Що відносно Олени Степаненко, так Тетяна каже, що довгий час була її прихильницею і щиро любила її творчість. Але ось коли помітила, що в парі все не так гладко, нібито, взагалі не спекулювала на це. Мовляв, ініціатором контакту був Євген Ваганович, який першим виявив цікавість.

Як жила Брухунова до того, як потрапила під опіку Євгенія Петросяна?

Це зараз обговорюється Тетяна Брухунова зараз може похвалитися шикарним життям в центрі Москви, купівлею брендових речей і відпочинком на елітних курортах. Але дозволити собі це вона могла далеко не завжди.

Тетяна Брухунова
Тетяна Брухунова

Приїхавши з Тули підкорювати Москву, Тетяна ледве зводила кінці з кінцями і мучилася безсонням. Олена Степаненко навіть прихистила її в одній зі своїх квартир.

Брухунова розповідає – доводилося позичати гроші, щоб хоча б їжу собі купити.

“Якщо брала гроші в борг, погано спала. Фізично відчувала тягар. Думка про те, що потрібно швидше повернути, неабияк вимотувала. Звичайно, минав час, зарплата росла і я досить швидко навчилася планувати витрати. Але ніколи не брала і не беру в борг без екстреної необхідності! “,

– розповіла журналістам Тетяна Брухунова.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.