Повелася на альфонса: Лорак, Лоліта, Дорофєєва та інші знаменитості, яким не вдалося вдало вийти заміж

Любов зла полюбиш і ... альфонса. Знамениті жінки з нашої вибірки не з чуток знають, як утримувати своїх чоловіків.

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу
Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу

Коли успішна і відома співачка Ані Лорак познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу, він був звичайним працівником турецького готелю. Після весілля Лорак подарувала коханому кілька ресторанів і клубів і він зайнявся ресторанним бізнесом. Однак це не змусило Мурата цінувати дружину і через численні зради останнього подружжя розлучилося.

Лоліта і Дмитро Іванов

Лоліта і Дмитро Іванов
Лоліта і Дмитро Іванов

П’ятим чоловіком співачки Лоліти Мілявської став молодий фітнес-тренер Дмитро Іванов. Зірка подарувала молодому чоловікові машину, повністю одягала його і дарувала дорогі подарунки. А Дмитро в свою чергу завів собі коханку і утримував її за власний кошт артистки. Коли Лоліта про все дізналася, вона подала на розлучення.

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін
Анастасія Волочкова та Ігор Вдовін

Анастасія Волочкова давно розлучилася з Ігорем Вдовіним, але до сих пір звинувачує його в тому, що він позичив у неї величезну суму грошей і досі не віддав. Йдеться про мільйони доларів.

Надія Дорофєєва та Володимир Дантес

Володимир Дантес і Надія Дорофєєва
Володимир Дантес і Надія Дорофєєва

Володимира Дантеса часто називають альфонсом, адже він менш популярний, ніж його зоряна дружина і відповідно заробляє на багато менше. Сам Дантес такі твердження переводить в жарт.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.