Скільки Філіп Кіркоров витрачає грошей на утримання своїх дітей? Справжні золоті дітки

Сурогатні діти Філіпа Кіркорова Мартін-Крістін і Алла-Вікторія живуть "в шоколаді ". Їх зоряний татко ні в чому їм не відмовляє і забезпечує якісним дозвіллям.

Крім дозвілля і розваг, Філіп Бедросович ще й інвестує в освіту.

Скільки ж коштує навчання Мартіна і Алли-Вікторії? За даними, наявними у відкритому доступі, сума становить понад півмільйона рублів в місяць!

Особливу позицію займає прищеплення цінностей і відвідування різних гуртків. По правді кажучи, У Алли-Вікторії і Мартіна Кіркоровим дуже завантажений графік.

Вони регулярно відвідують спортивні секції, займаються вивченням іноземних мов, і все це встигають поєднувати з старанною навчанням. Відомо, що на розвиток дітей поп-король щомісяця витрачає близько 660 тисяч рублів.

Батько-одинак Філіп Кіркоров: як артист виховує своїх дітей і яка жінка головна в їхньому будинку?

Відзначимо, Про те, що у шоумена є шестирічна дочка Алла Вікторія і п’ятирічний син Мартін Крісто знають всі. Діти народжені від сурогатних матерів (або матері), їх імена співак ретельно приховує. Останнім часом в будинку живе бізнес-леді Наталія Єфремова, яка займається вихованням спадкоємців Кіркорова. Чи є вона дружиною Філіпа, коханкою або просто домоправителькою сказати складно.

Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров з дітьми
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова?

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.