Таюне або Ніно: кого насправді любив і любить співак Олег Винник?

У рік Олег Винник дає до 150 концертів, його дискографія налічує 4 альбому.

Його хочуть бачити на всіх заходах, адже його присутність – це гарантовано високі рейтинги. А ще – він найпривабливіший і обожнюваний чоловік України, за яким в ряд шикуються десятки тисяч жінок, щоб хоча-б доторкнутися до поп-ідолу після концерту.

Олег Винник
Олег Винник

Співак вибрав для себе таку стратегію – особисте життя за сімома замками. Мовляв, йому так зручно підтримувати образ самотнього самця, щоб домагатися розташування жінок і збирати повні зали представниць прекрасної статі.

Подейкують, у Олег є сім’я і навіть доросла дитина, який захоплюється плаванням. Ми пошукали більше інформації про особисте життя музиканта, і готові відповісти на питання – хто ж та сама Ніно.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Однокласник Олега розповів, що майбутній артист був небайдужий до дівчини на ім’я Ніна, але ретельно ховав свої почуття. Потім музикант пояснив, чому все склалося саме так.

Журналісти пошукали в соціальних мережах, і встановили, як же виглядає та сама дівчина Ніно, яку Олег не може забути.

Олег Винник
Олег Винник

Ніна працює продавщицею в продуктовому магазині в селі. Від камери ховається. Виглядає збентеженою, без яскравого макіяжу і накачаних губ. Звичайна сільська дівчина. Як виявилося – кохання всього життя Олега Винника, самого обожнюваного чоловіка країни.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.