Ксенія Мішина після розставання з Еллертом зізналася, що має проблеми зі здоров’ям: “Це психосоматика”

Українська актриса Ксенія Мішина поскаржилася на проблеми зі здоров'ям через щільний робочий графік.

Ксенія Мішина не так давно набула широкої популярності. Вперше на телеекрани вона потрапила в 2014 році, але справжнє професійне покликання вона отримала через 5 років, виконавши роль Лідії Шефер в серіалі “Кріпосна” Лідії Шефер.

Ще більше популярності їй принесла участь в першому сезоні романтичного шоу “Холостячка”. Там Ксенія серед 15 претендентів вибирала одного, того самого чоловіка. Обранцем Мішиної став гуморист Олександр Еллерт. Здавалося, вони – ідеальна пара. Однак через 10 місяців відносин Ксенія і Еллерт розлучилися.

Ксенія Мішина і Саша Еллерт
Ксенія Мішина і Саша Еллерт

Зараз Ксенію все частіше запрошують на різні шоу і телепрограми. Нещодавно стало відомо, що актриса стала суддею нового сезону шоу “Україна має талант”. Мішина повністю занурена в роботу і це позначилося на її здоров’ї.

Так, нещодавно в своїх Інстаграм-сторіз актриса поскаржилася на болі в спині. Біль настільки сильна, що Ксенія відразу ж звернулася до лікарів.

“У мене так болить спина, це якийсь жах, і вчора всі лікарі, які були у мене на майданчику, сказали, що це психосоматика, що я просто дуже втомилася і треба відпочивати. У мене просто спазм м’язів “, – сказала Ксенія Мішина.

Незважаючи на те, що у Ксенії зараз дуже напружений робочий графік, вона запевняє, що щаслива брати участь в такому грандіозному шоу, як “Україна має талант”.

“Насправді вчора був дуже важкий по здоров’ю, але крутий день, тому що стільки талантів приходило на сцену. І я взагалі дуже вдячна, що у мене з’явилася можливість брати участь в такому грандіозному шоу, сидіти за суддівським столом, і спостерігати за талантами нашої країни. Це дуже круто “, – сказала в Інстаграм-сторіз Мішина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.