Всі жінки Філіпа Кіркорова: від невідомої танцівниці балету до Пугачіхі

Філіп Кіркоров, хоч і каже, що весь час любив і любить одну Аллу Пугачову, але насправді той ще ловелас. І за його плечима багато різних відносин.

Як правило, всі вони (крім одних) були нетривалими, і не мали серйозних наслідків.

Зокрема, у Кіркорова не було в цих романах дітей. У всякому разі, фанати і преса про це не знають.

Сам Кіркоров не любить коментувати особисте життя, проте шанувальники дізналися багато нового з його необдуманих висловлювань на інтерв’ю, з інтерв’ю інших зірок.

Особисте життя Філіпа Кіркорова завжди була оповита таємницею

Любовні пригоди ретельно приховувалися від докучливих журналістів. Але все ж він настільки публічний, що приховати його зв’язку з не менш відомими жінками було складно.

Найпершим захопленням Філіпа була Маша Шатланова.

Кіркоров і Марія Шаланова і Марія Шатланова
Кіркоров і Марія Шаланова і Марія Шатланова

Цю красиву 17-річну танцівницю співак побачив на поданні. Потім покликав працювати в своєму шоу-балеті. У них був недовгий роман без серйозних наслідків.

Наступною коханої була шансоньє Любов Успенська.

Любов Успенська
Любов Успенська

Познайомилися зірки в Америці. Довгий час їх командировочная любовну інтрижку була таємницею. Через багато років Успенська зізналася, що там Кіркоров навіть зробив їй пропозицію.

Потім Філіп закохався в східну красуню Азізу.

Азіза
Азіза

Вони разом гастролювали, знімалися в телевізійних програмах. Їй він теж зробив пропозицію, на яке та відповіла відмовою.

В один час Кіркоров був закоханий в Машу Распутіну, але вона не проявляла ніякої взаємності до нього, тому що була замужем і ростила дочку.

Маша Распутіна

Єдиним законним шлюбом Кіркорова був шлюб з Аллою Пугачовою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.