Володимир Дантес зворушливо привітав Дорофєєву з річницею відносин: присвятив пісню і кліп

Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надія Дорофєєва відзначають 10 років відносин.

На честь цієї дати Володимир Дантес випустив нову пісню і кліп, які присвятив своїй дружині.

“Я згадав, що колись писав пісню, в яку сам не вірив – це пісня” Дівчинка “. Ця пісня про наше знайомство з Надею. В цьому році, в серпні виповнилося 10 років як ми разом, і я присвятив цю пісню нашої першої зустрічі. У ній ті емоції, які я відчуваю кожен день, коли дивлюся на неї. Все як тоді, коли ми були молодші, і вся ця історія про те, що любов живе три роки – це повна нісенітниця. Любов постійно з тобою, якщо дивишся на людину щодня і любиш його. Просто вона змінюється, стає іншою, переходить з пристрасті в глибоке почуття, хоча і пристрасть теж присутня “, – написав Володимир Дантес.

Цікаво, що перші кадри, які показані в кліпі, були зняті звичайним перехожим. Тоді Надя і Володимир тільки почали зустрічатися і приховували свої відносини. Дорофєєва помітила, що їх знімають і тоді Володимир викупив цю запис за 100 доларів.

Історія кохання Дорофеєвої і Дантеса

Почалася їх історія кохання ще в 2011 році. Надя і Володимир познайомилися в поїзді, коли їхали на один концерт. Вже через тиждень Дантес і Дорофєєва почали жити разом. Однак свої відносини пара приховувала. У той час Дорофєєва була учасницею групи “Время и стекло”. Щоб підігріти інтерес публіки до групи, Надя і другий учасник дуету (Позитив) зображували відносини.

Так, Дантес і Дорофєєва 2 роки ховалися від шанувальників і камер папараці.

8 липня 2015 року закохані одружилися і влаштували торжество в “лавандовому” стилі.

Весілля Дантеса і Дорофеєвої
Весілля Дантеса і Дорофеєвої

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.