Співачка MamaRika розповіла про важкі пологи: робили кесарів розтин

Українська співачка MamaRika народила первістка 2 серпня. Артистка зізналася, що пологи були нелегкими.

Відома українська співачка MamaRika і її чоловік шоумен Сергій Середа 2 серпня стали батьками. У подружжя народився син.

Нещодавно новоспечена мама опублікувала в своєму Інстаграм-блозі пост, в якому розповіла про пологи. Як виявилося, дівчині робили кесарів розтин.

“Вночі я відчула, що тягне живіт. Будучи під контролем лікаря, під ранок, ми ж зрозуміли – почалося. Чи варто говорити, що я ніколи навіть не лежала в лікарні – тому було м’яко кажучи страшнувато. Кароч, я шо йожик в тумані сліпо довірилася супер бригаді лікарів, і не дарма – бо в конкретний момент було прийнято рішення робити кесарів розтин “, – поділилася MamaRika.

Дівчина розповіла, що почала підніматися і ходити ще в той день, коли їй зробили операцію, адже так швидше все заживе.

До слова, молоді батьки поки не сказали, як назвали сина. За словами Сергія Середи, вони самі поки що не визначилися з ім’ям і, як тільки вирішать, відразу розкажуть.

Нагадаємо, MamaRika – популярна українська співачка, яка стала відома завдяки проекту “Фабрика зірок”. Довгий час артистка виступала під псевдонімом Еріка, але в 2016 році змушена була від нього відмовитися після припинення роботи з українським продюсером Сергієм Кузіним. Зараз продюсером артистки є її чоловік – шоумен Сергій Середа. Вони в одружилися в 2020 році, влаштувавши таємне весілля.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.