Дочка співачки Ані Лорак перевершила маму: виставила на фото свою фігуру

Маленька Софія Налчаджиоглу - це дочка співачки Ані Лорак і бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Дівчинка йде по стопах зіркової мами.

Вона в свої роки досить активна дівчинка, за плечима якої зйомки в одному кліпі зі своєю мамою. Кароліна куека (Ані Лорак, – прим.ред) розповіла, що маленька дочка сама проявила ініціативу, щоб засвітитися в батьківській відеороботі. А мама з радістю підтримала прагнення дочки.

Дочка Ані Лорак – коротка біографія

Ані Лорак і дочка
Ані Лорак і дочка

Софія Муратовна Налчаджиоглу народилася 9 червня 2011 року в родині відомої співачки, народної артистки України (2008), яка представляла свою країну на конкурсі пісні “Євробачення ” (2008) з піснею “Shady Lady ” і зайняла там друге місце.

Варто відзначити, що довгий час Софія жила в неповній сім’ї. Після розлучення Мурата й Ані батьки дівчинки довгий час не спілкувалися. Мама, звичайно, не забороняла бачитися з татом, і навпаки, але сім’я вже не була такою щасливою і зразковою.

Ходять чутки, що зараз пара знову зійшлася. Лорак зізналася – пробачила блудного чоловіка і закрила очі на його помилку.

Як зараз виглядає дочка Ані Лорак

Як можна помітити по фото Соні в Інстаграм, вона активно веде свою сторінку, претендуючи на звання “блогерша “. Ось, днями вона опублікувала такі фото, демонструючи свій новий наряд. Упевнені пози дівчинки говорять про те, що вона вся в маму!

Дочка Ані Лорак
Дочка Ані Лорак
Дочь Ани Лорак
Дочка Ані Лорак

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.