Віра Брежнєва мріє народити від Меладзе: співачка розговорилася зі своїми шанувальниками

Віра Брежнєва одружена з Костянтином Меладзе вже 6 років. Однак спільних дітей у них поки немає.

Відома співачка Віра Брежнєва та композитор Костянтин Меладзе одружилися в 2015 році. Ні для кого не секрет, що відносини у них зародилися задовго до офіційного шлюбу.

І у Віри і у Костянтина, до того, як вони одружилися, було досить бурхливе особисте життя.

Костянтин 19 років прожив у шлюбі з жінкою на ім’я Яна. У шлюбі у них народилося троє дітей – 2 дівчинки і хлопчик, у якого діагностували аутизм.

Колишня дружина і діти Костянтина Меладзе
Колишня дружина і троє дітей Костянтина Меладзе

Брежнєва теж вступила в шлюб з колишнім продюсером, маючи за плечима невдалий шлюб і 2 дітей. Старшу доньку Віра народила у віці 19 років, з батьком дівчинки вона прожила кілька років. У 2006 році Віра вийшла заміж за нафтового магната Михайла Кіпермана. У шлюбі народилася ще одна дівчинка – Сара.

Віра Брежнєва з дочками
Віра Брежнєва з дочками Сонею і Сарою

39-річна Віра Брежнєва і 57-річний Костянтин Меладзе живуть разом вже 6 років. Шанувальників цікавить, чи планує Брежнєва народити дитину від чоловіка. Не так давно Віра Брежнєва, відповідаючи на запитання підписників в Інстаграм, зізналася, що мріє народити ще малюка.

“Я б хотіла випробувати щастя материнства навіть більше, ніж один раз”, – зізналася Брежнєва.

Більше про творче та особисте життя Віри Брежнєвої, а також про службовий роман з Костянтином Меладзе дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.