Світлана Лобода купила будинок на березі моря в Європі і перевезла туди сім’ю: “Мене там ніхто не знає”

Світлана Лобода зізналася, що 2 роки тому здійснила свою мрію - купила будинок на березі моря в Європі.

Світлана Лобода вже багато років живе і працює в Росії. Однак нещодавно співачка приїхала в Україну. Співачка анонсувала свій сольний концерт, який відбудеться в Одесі 14 серпня, а також представила нову пісню. З новою музичною роботою Лобода пройшлася по українським радіостанціям.

Світлана Лобода в студії Русского радио
Світлана Лобода в студії Русского радио

Також Лобода з’явилася в студії програми “Ранок з Україною” на телеканалі “Україна”. Там співачка поділилася з телеглядачами новиною про те, що вона вже 2 роки живе в будинку на березі моря, який купила сама. За словами Світлани, її там ніхто не знає, крім сусідів.

“Два роки тому здійснилася моя мрія. Я придбала будинок в європейському місті, на березі моря. І тепер, прокидаючись щоранку, ми з дочками говоримо “Спасибі!”, Тому що ми дихаємо морським повітрям, навколо нас пальми і приємні люди, які не впізнають мене! А якщо ще і в масці, то взагалі можна жити спокійно! ” – поділилася Світлана Лобода.

До слова, у Світлани Лободи також є величезний особняк в Підмосков’ї в елітному селищі “Княже озеро”. Це величезний двоповерховий будинок з колонами і великими вікнами.

Розкішний будинок Світлани Лободи
Розкішний будинок Світлани Лободи в Підмосков’ї

Середня вартість котеджу площею 400 квадратних метрів становить 17 мільйонів доларів. Не дивно, що сусідами співачки є відомі і публічні особи: Дмитро Нагієв, Ігор Ліфанов та інші.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.