Як Дан Балан живе після розриву з Тіною Кароль? Захоплення, творчість, нове кохання

Історію кохання Дана Балана і Тіни Кароль по праву можна вважати однією з найзагадковіших в українському шоу-бізнесі.

Навіть зараз, через майже два роки після того самого сезону проекту “Голос Країни ” віддані шанувальники не розуміють – чи були між артистами почуття, або це був просто піар-хід. У всякому разі, зараз Дана Балана і Тіну Кароль вже не побачити разом. Вони не говорять про свої колишні стосунки з журналістами

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Паре приписували і таємне вінчання, і таємних дітей. А все тому, що жоден з партнерів не коментував реальну картину того, що відбувається.

Балан став порядком рідше їздити в Україну. А раніше прилітав по кілька разів на місяць і навіть був помічений в заміському особняку Кароль.

Як живе молдавський співак Дан Балан після розставання з Тіною?

Перше, що варто обговорити – це його колаборація з учасницею талант-шоу інді. Після виходу їх спільної пісні, і затяжних поїздок на гастролі, шанувальники стали думати, що Балан проміняв Кароль на новий об’єкт обожнювання.

Але не тут то було. Артисти відразу уточнили – у них виключно творчий зв’язок.

Хоча фотографії в Інстаграм були опубліковані вельми не дружні.

Після скандалу з участю продюсера телеканалу 1 + 1 Володимира Завадюк через неоднозначні висловлювання про роман Тіни і Дана, Балан не витримав і трохи прокоментував ситуацію.

Чоловік написав, що не варто звинувачувати його в обмані, він нікого не брехав і ніколи не говорив, що у них з Кароль роман. Хоча шанувальники вже слабо вірять словам артистів.

Однак на одній лише особистого життя співак не зациклюється, адже слухачам він в першу чергу цікавий як артист.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Крім музики, співак захоплюється і спортом, намагаючись підтримувати себе у відмінній формі. У дитинстві він займався легкою атлетикою і подавав надії як футболіст. Зараз Дан переключився на домашні тренування, оскільки через сильну зайнятість не встигає відвідувати тренажерний зал.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.