Співачка MакSім через місяць коми вперше заговорила: “Думала, що була в відключці два дні “

Співачка Максим, яка є автором пісень "Знаешь ли ты", "Другая реальность" і "Трудный возраст" нарешті з'явилася і дала про себе знати.

Більше місяця молода артистка була в стані медикаментозної коми, в яку її ввели лікарі, щоб зберегти життєво важливі процеси. Планувалося, що в комі артистка пробуде десь два-три дні, але свідчення лікарів були невтішними, тому лікування затягнулося на місяць.

Багато шанувальників навіть не вірили, що Максим зможе вийти з коми, хоча до останнього сподівалися на краще

Макsим
Макsим

Зараз артистка сама вийшла на контакт з шанувальниками. Правда, поки тільки через Інстаграм-пост. В “Історії ” виходити не наважилася – поки що не те стан не дозволяє. Попереду тривалий етап реабілітації, і артистка хоче здатися шанувальникам вже в приємному світлі.

“Коли лікарі запитали мене, скільки, на мою думку, я пролежала в комі, я сказала 2 дня. Я не могла повірити, що минуло більше місяця. Зараз я як і раніше дуже слабка, коли намагаюся ходити, починаються сильні запаморочення. але я сподіваюся, що незабаром зможу опинитися вдома, щоб обійняти свою родину “,

– висловилася в соціальній мережі артистка.

Слід зазначити, лікарі прогнозували, що співачка MакSім взагалі може не повернутися на сцену. Це пов’язано з тим, що в процесі хвороби були сильно пошкоджені різні органи, в тому числі, ослабли і голосові зв’язки. Однак ця інформація офіційними джерелами і лікарями артистки підтверджена ще не була.

У всякому разі, шанувальники музикантки активно підтримують її в соціальних мережах, бажають якнайшвидшого одужання, і дуже хочуть, щоб їх кумир скоріше видужала і вийшла на сцену з новими хітами.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.