Холостячка Злата Огневич засвітила фото в чоловічій сорочці: вже знайшла свою любов?

Злата Огневич - співачка, яка нещодавно підняла хвилю обговорення про себе тим, що прийняла рішення піти на проект "Холостячка".

У своїй візитці учасниця Євробачення зізналася, що вона відчуває себе самотньою. У неї були раніше відносини, але чоловіки, як правило, не могли змиритися з тим, що у неї дуже активний спосіб життя і висока зайнятість.

Зараз Злата Огневич вже знімається в проекті “Холостячка “, який почнуть транслювати на одному з українських телеканалів вже восени цього року.

Зараз Злата Огневич опублікувала фото, яким породила хвилю обговорень

Вона виклала Селфі крупним планом. Однак привернуло увагу те, що співачка позує в чоловічій сорочці. Невже це означає, що Злата Огневич вже знайшла свого коханого, і тепер вони живуть разом? Багато питань і зовсім немає відповідей. А на питання про успішність пошуків свого коханого Огневич поки не відповідає. Така вимога за контрактом з телеканалом СТБ – зберігати інтригу аж до того, поки програму не покажуть по телевізору.

Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці
Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці
Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці
Злата Огневич позувала в чоловічій сорочці

Нагадаємо, Злата Леонідівна Огневич – українська співачка і телеведуча. Зараз їй тридцять п’ять років, артистка не має значення, у неї немає дітей. Представниця України на конкурсі пісні “Євробачення 2013 “. Заслужена артистка Автономної Республіки Крим. Депутат Верховної Ради України VIII скликання від Радикальної партії.

Також ця артистка неймовірно красива. Шанувальники відносять її до числа найкрасивіших зірок України.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.