“Мінімум косметики і овочі з городу”: помічник Софії Ротару розкрив секрет її молодості

Нещодавно (на початку серпня) співачка Софія Михайлівна Ротару відзначила свій день народження. Народній артистці виповнилося 74 роки.

У власне свято Софія виклала в Інстаграм знімок в білому літньому сарафані. Шанувальники були приємно здивовані тим, як же добре виглядає естрадна артистка, яка в неї рівна шкіра, який приємний і рівномірний колір шкіри, є природний здоровий блиск. При цьому, видно, що шкіра не перетягнена дорогими і численними уколами краси. Дивлячись на обличчя Ротару крупним планом без макіяжу і фільтрів, взагалі не скажеш, що вона коли-небудь робила пластику.

А ось якщо говорити про її найближчій подрузі Аллі Борисівні Пугачовій, то по обличчю тієї якраз таки робота хірургів видно відразу.

Софія Ротару
Софія Ротару

Багато користувачів і віддані фанати Ротару задаються питанням – як же Софії Михайлівні вдається так довго стримувати молодість і відсувати процес природного старіння?

Концертний директор Сергій Лавров стверджує – давно не бачив зірку. Адже під час карантину концерти зійшли на мінімальну кількість, а творчий колектив намагається зменшити всі можливі контакти між собою.

“Поки незрозуміло, що буде з гастролями. І це стосується всіх артистів. Народ зараз неохоче купує квитки через ковіда. Але у Софії Михайлівни завжди були високі гонорари, у неї все добре “,

– наводить видання “Комсомольская правда ” слова концертного директора артистки Лаврова.

Софія Ротару
Софія Ротару

Лавров зазначив, що зараз його підопічна прекрасно себе почуває, намагається не псувати шкіру косметикою, тому вдома ходить без макіяжу. Також харчується овочами з городу і фруктами з саду.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.