Як виглядала Алла Пугачова у фільмі “Жінка, яка співає “? Їй було всього 29 років (Відео)

Алла Борисівна заявила про себе на весь світ не лише як співачка, але і як актриса. Її найвідомішою картиною вважається кінострічка "Жінка, яка співає ".

Саме під час зйомок в цьому фільмі талант ще зовсім молодий Алли засяяв новими гранями.

Вперше невимовну красу молодої Алли Пугачової зауважив кінорежисер Олександр Орлов, який запросив Аллу в 1978 році виконати головну роль у фільмі “Жінка, яка співає “.

За сюжетної лінії, в мелодрамі 29-річна Пугачова, а вірніше, її героїня Анна Стрельцова, намагається подолати творчу кризу, виступає в розкішному вбранні, і, природно, дуже багато співає.

Алла Пугачова у фільмі Жінка яка співає
Алла Пугачова у фільмі Жінка яка співає

Цей фільм можна віднести до підкатегорії фільм-мюзикл, адже в ньому було виконано дуже багато композицій, серед яких легендарні Так само як всі, цей світ придуманий не мною, Якщо довго мучитися.

Особливо популярною стало виконання пісні Також як все. Правда, тоді ця композиція ще називалася “Пісенька про мене “. Самий знаковий з образів – довгу білу сукню на лямках, такого ж кольору тюрбан, який в якийсь момент перетворюється в накидку на плечі, і макіяж в дусі все тих же 60-х – блакитні тіні на століттях і густо підведена чорним олівцем лінія росту вій.

З-під тюрбана, який Пугачова знімає плавним рухом руки на словах «точно також я під вечір втомлююся», вивалюється на плечі співачки густа копиця рудого волосся. Алла сумно посміхається і перекидає їх через плече.

Алла Пугачова у фільмі Жінка яка співає
Алла Пугачова у фільмі Жінка яка співає

Ну хто після таких кадрів наважився б сказати, що Пугачова – не красива і не жіночна?

Детальніше про красу Алли Пугачової, і про те, чи вдалося їй зберегти привабливість до старості, дивіться в нашому відео на Ютуб-каналі “Одна хвилина “.

Краса – страшна сила: як Алла Пугачова виглядала в молодості і як змогла зупинити старість

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.