Жінки носять на руках: Григорія Решетника взяла на руки найсильніша жінка планети

Найсильніша жінка планети - це 35-річна українка Ольга Лящук. Вона встановила світовий рекорд і стала першою українкою в книзі рекордів Гіннеса.

Ольга об’їздила майже весь світ, показуючи всім свої таланти. А ось в Україні вирішила виступати на проекті “Україна має талант “, новий сезон якого знімає зараз телеканал СТБ. Як стало відомо нещодавно, телеведучим проекту став один з найвідоміших людей каналу Григорій Решетник. Саме Решетник був і залишається телеведучим найромантичніших проектів країни “Холостяк ” і “Холостячка “. Тепер ще він буде відчувати на собі таланти всіх учасників, що бажає потрапити в ефір телеканалу СТБ.

Найсильніша жінка світу взяла Решетника на руки

Григорій Решетник опублікував у себе в профілі відео, де він за лаштунками проекту спілкується з найсильнішою жінкою планети. Ольга підняла його на плечі і навіть покрутила навколо себе. Решетник був, м’яко кажучи, здивований такою жіночу силу. І нехай тільки після цього відео хтось скаже, що жінки – це слабка стать!

Нагадаємо, Григорій Решетник – зразковий сім’янин і багатодітний батько. Він є багато років обличчям телеканалу СТБ. Решетник входить до списку найбільш високооплачуваних телеведучих країни. Хоча і гонорари свої приховує.

Його дружина Христина Решетник регулярно публікує фото з відпустки. Вони сім’єю їздять на дорогі світові курорти, тому, можна припустити, що телеканал СТБ свого найголовнішого ведучого зарплатою точно не ображає. Навіть на руках носить!

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.