Ліза Арзамасова народила: Галина Сергіївна з серіалу “Татусеві дочк” показала перше фото в статусі мами

Поповнення в родині сталося 14 серпня. Про нього сама Арзамасова повідомила в Інстаграм-профілі. Вона показала фото зі своїм чоловіком і новонародженою дитиною.

Шанувальники тут же кинулися вітати Іллю Авербуха і Єлизавету Арзамасову з появою первістка в їх молодій сім’ї. Приєднується до привітань і редакція “Однією хвилини “.

Всі думали, що Єлизавета буде народжувати в вересні. Навіть сама артистка не йшла зі сцени, адже чітко знала – поповнення в родині не передбачається раніше початку осені.

Однак природа розпорядилася інакше, і 14 серпня на світ з’явилася дитина фігуриста Іллі Авербуха і актриси Єлизавети Арзамасова.

Відомо, що зірка серіалу “Татусеві дочки ” народжувала в одній з приватних клінік Москви. Щоб під вікнами не стояли юрбами шанувальники і журналісти, назва клініки вона приховала. Але запевнила, що це заклад на вищому рівні надасть всі послуги, і мама з дитиною будуть відчувати себе комфортно.

Шлюб з Іллею Авербухом став першим для Арзамасова. До весілля з тренером дівчина майже не розповідала про особисте життя. Їй приписували роман з Родіоном Газмановим, але і актриса, і спадкоємець співака чутки заперечували.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.