Знайшовся чоловік, якому Тіна Кароль присвятила пісню “Хороший хлопець”

Звуть його Антон Вельбой, і саме з ним у Тіни Кароль вийде спільна композиція в новому альбомі до Дня Незалежності України.

Сторінка “Фантіно ” в Інстаграм опублікувала фрагмент інтерв’ю з Антоном, який говорить, що його прізвище “Вельбой ” або “Wellboy ” також перекладається як “хороший хлопець “. І коли він почув цей незабутній трек Тіни Кароль, то зрозумів – це безумовний знак, це про нього і саме він повинен стати тим, з ким Кароль виконає нову композицію.

Нагадаємо, Антон Вельбой брав участь в 10-му сезоні талант-шоу “X-фактор “, де його тренером була Настя Каменських. Тоді хлопця помітили як креативного, талановитого, тому ніхто не здивований, що він ще раз з’явиться в українському медіа-просторі.

Також додамо, що Тіна Кароль дає шанс деяким українським виконавцям, які тільки починають свій зоряний шлях на сцені. Вона записує з ними новий альбом “Молода кров “. Цей альбом буде присвячений спеціально до Дня незалежності України, щоб показати, що в нашій країні є не тільки зірки першого ешелону, а ще й дуже талановиті, але, на жаль, поки що ні такі відомі артисти.

У число щасливчиків, які заспівають з Тіною Кароль, увійшли Latexfauna, Самнасам, Ivan Navi, Аліна Паш, група KAZKA і Микита Ломакін.

Відомо, що альбом буде доступний 20 серпня цього року, і з’явиться на всіх музичних майданчиках. Сама Тіна Кароль подібний експеримент робить вперше, тому дуже переживає перед релізом. Але виконана величезна робота, тому музика обов’язково знайде своїх слухачів.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!