“Алла Пугачова – не артистка, їй пора піти “: Сергій Сосєдов в черговий раз висловився в сторону Примадонни

Іменитий музичний критик Сергій Сосєдов продовжує обговорювати зірок вітчизняної естради. На цей раз дісталося Примадонні Аллі Борисівні.

Скандальний критик стверджує, що Пугачова і її творчість – це не народне надбання, а пережитки минулого. Він каже, що вона ще намагається якось про себе нагадати, але з боку ці спроби виглядають безглуздо і нелогічно.

Незрівнянна Алла Пугачова
Незрівнянна Алла Пугачова

Сергій Сосєдов висловився про творчість Алли Борисівни Пугачової

“Коли артист втрачає аудиторію – це проблема. Коли він сам себе скидає з Олімпу, не розуміючи, що час минув. Приклад – Пугачова. Вона не розуміє, що такий артистки вже не існує. Є жінка з таким ім’ям. Але немає артистки з таким ім’ям. І треба вчасно йти “,

– висловився Сергій Сосєдов.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

На думку журналіста, Алла Борисівна нібито давно нещасна. Всі фотографії зірки в Інтернеті не можуть розкрити те, що вона відчуває насправді.

“Мені боляче дивитися на сьогоднішню Аллу Пугачову – я бачу там хвору жінку, абсолютно нещасну, розгублену … “

– каже Сергій Сосєдов.

Раніше Пугачова в одному з інтерв’ю телеканалу НТВ зізналася, що подібні висловлювання Сергія Сосєдова її не зачіпають.

Алла Борисівна каже – якщо людина так заробляє, то нехай заробляє. У кожного своя правда.

В цілому, це досить логічна відповідь з боку дружини Максима Галкіна. Вона – взагалі не конфліктна людина, не любить встрявати в публічні дискусії, саме тому в її біографії практично немає гучних розглядів. Зірка дуже спокійна і любить до вирішення будь-яких конфліктів підходити з розумом – максимально дипломатично.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?