Дружина Андрія Кончаловського Юлія Висоцька святкує День народження: факти про телеведучу

У багатьох, хто знає Висоцьку, її ім'я асоціюється з кулінарними шоу. Це дійсно так, адже вона - гуру в кулінарній журналістиці.

Але за маскою сильною і вольовою леді ховається тендітна жінка, яка 16 серпня 2021 року святкує свій День народження. Сьогодні їй виповнюється 48 років. В честь цього чоловіка іменитого кінорежисера опублікувала своє дитяче фото та написала пару слів.

“За кожне побажання, добре слово, спогад і світлу думка-дякую! Будь ласка, нехай все що мені бажають сьогодні збудеться !! “,

– написала Юлія Висоцька.

Колеги і фоловерів приєдналися до поздоровлень:

  • Юлечка! З Днем народження! Нехай все буде красиво !, пише alexandre_vassiliev
  • Юлечка, з днем народження! Щастя сімейного і творчого !, – пише композитор Ігор Ніколаєв
  • Вітаю !, – написав композитор Ігор Крутой
  • З Днем Народження, прекрасна Юлія !, – написала співачка ЗАРА.

На честь дня народження Юлії напишемо кілька цікавих фактів про неї.

Спочатку Юлія початку відносини з Андрієм Кончаловським в якості коханки. Вони познайомилися на курорті, і юна Юля переживала, що дорослий одружений чоловік з трьома шлюбами позаду зовсім і не згадає про неї. Але потім дізналася – вагітна. І Андрій не зміг залишити Висоцьку ні на мить.

Основний трагедією останніх восьми років є те, що Юлія та Андрій чекають, коли ж вийде з коми їхня дочка Марія. У кому вона впала, коли потрапила в аварію в 2013 році. За кермом був Андрій Кончаловський.

Редакція “Одна хвилина ” приєднується до привітань з Днем Народження Юлії Висоцької!

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.