Ані Лорак вперше за 7 років виступила в Україні: як пройшов концерт і як зустріли артистку одесити

16 серпня пройшов сольний концерт співачки Ані Лорак в Одесі. Це перший концерт артистки в Україні за останні 7 років.

Українська співачка Ані Лорак уже багато років живе і працює в Росії. Артистка не виступала в рідній країні з 2014 року. Однак через 7 років Кароліна приїхала в Україну, щоб дати сольний концерт. Виступ відбувся 16 серпня в одеському клубі “Ітака”. Вартість квитків варіювалася від 900 грн до 7,5 тис грн.

Як пройшов концерт Ані Лорак в Одесі і як її зустріли українці?

Концерт Ані Лорак в одеській Ітаці тривав півтори години.

Співачка за час виступу змінила кілька образів. На сцену вона виходила в золотому платті, шкіряному комбінезоні, а також в білому костюмі, який складається з коротких білих шортів та топа.

Ані Лорак змінила кілька образів за один концерт
Ані Лорак змінила кілька образів за один концерт

Співала співачка в основному російськомовні пісні. Серед пісень українською мовою були “Розкажи”, “Мрій про мене”, “А я не можу жити без тебе”.

Концерт пройшов спокійно, без провокацій. Одесити радісно зустріли співачку. До слова 17 серпня пройде другий, точно такий же концерт в Одесі.

Нагадаємо, останній сольний концерт в Україні Ані Лорак дала в 2014 році. Тоді співачка виступала теж в Одесі. Концерт артистки намагалися зірвати активісти. Поліції довелося кийками “втихомирювати” натовп активістів. Зрештою, із запізненням, але концерт все-таки почався під крики “Ганьба!”. Причиною такої поведінки активістів стало те, що Ані Лорак в розпал військових дій на сході України продовжувала їздити в країну-агресора Росію і давати там концерти, а також отримувати нагороди.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.