На машину телеведучого Ігоря Кондратюка впало дерево: був шторм

Як відомо, зараз ведучий шоу "Караоке на майдані " знаходиться в Сполучених штатах Америки. І там з ним трапилася не дуже приємна ситуація.

Напередодні вночі там був ураган, і постраждало майно, яке Кондратюк взяв в оренду. Про це він сам повідомив у своєму Інстаграм-профілі.

“У Темпе (штат Арізона) вчора пізно ввечері був шторм. Дуже сильний, я такого в своїй біографії не пам’ятаю. У готелю, де ми живемо, цей шторм призвів лише до одного інциденту: дерево впало на автомобіль. Але це був мій орендований автомобіль !!!! на щастя, автомобіль не постраждав. І застрахованим він був по повній … А я ще вчора радів, що поставив машину в тінь “, – написав екс-суддя шоу ” Україна має талант “в своєму профілі в соціальній мережі Інстаграм.

На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево
На машину Ігоря Кондратюка в Америці впало дерево

Ось що шанувальники написали в коментарях під публікацією відомого тележурналіста:

  • Так і хочеться вас пошкодувати!
  • У Кирилівці було б безпечніше))))
  • Пощастило что дерево молоденька не велика
  • гарне дерево! У нас в Києві зараз теж ураган!
  • На даху подряпини з будь-якого є
  • Ігор Васильович, ви що, Обережно там

Це, мабуть, природа решила сделать так, щоб на чужіні Ві собі почувалі, як вдома в Україні) А загаль, слава Богу, что зберіг и Нічого поганого НЕ трапа

Нагадаємо, Ігоря Кондратюка недавно в соціальній мережі розкритикували за те, що він часто їздить до Америки. Мовляв, в Україні є багато мальовничих місць, де можна провести свій відпочинок, а Кондратюк вважає за краще Америку. Однак сам телеведучий на подібні коментарі вирішив не реагувати.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.