Леся Никитюк скоро стане відвідувачем пологового будинку: Катя Осадча бовкнула зайвого

19 серпня для сім'ї Юрія Горбунова і Катерини Осадчої стало знаковим днем - в цей день в їхній родині з'явився ще одна дитина.

Задоволена триразова мама повідомила про це в соціальній мережі Інстаграм, а її колеги зі світу шоу-бізнесу тут же накинулися з поздоровленнями!

Зірка “Світського життя ” Катя Осадча проговорилася про вагітність Лесі Никитюк

Привітали Осадчу з народженням дитини волонтер і телеведуча Маша Єфросиніна, зірка каналу “Україна ” Лілія Ребрик, співачка і дружина репера Потапа Настя Каменських, гімнастка Лілія Подкопаєва, довгонога суперблондинка Оля Полякова, MamaRika (яка, нещодавно, до речі, теж стала мамою ) і багато інших. Телеведуча Леся Никитюк також приєдналася до привітань.

“Ангелік, Вітаю вас “, – висловилася вона під фотографією Осадчої.

Катерина Осадча поділилася в себе в сторіз поздоровленням Лесі Никитюк, і написала “Спасибі, ти наступна “.

Сторіз Лесі Никитюк та Каті Осадчої
Сторіз Лесі Никитюк та Каті Осадчої

Є припущення, що Катя знає про те, що у Лесі є коханий, і про те, що вона скоро стане мамою, тому вирішила про це натякнути з нагоди. Однак ніхто із зірок офіційно ще не коментував чекає Никитюк з Нового каналу свого первістка.

Відзначимо, що тепер Осадча – триразова багатодітна мама. Від першого шлюбу у журналістки також є син Ілля, його батько – бізнесмен і народний депутат від Партії зелених Олег Поліщук. Уже в шлюбі з Юрою Горбуновим чотири роки тому у них народився син Іван. Сім’я Осадчих-Горбунова дуже дружна, тому поповнення вони чекали з величезним нетерпінням.

У скільки зоряній парі обійшлися пологи – поки невідомо.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.