“Наташа, виходь за мене! “: Могилевську покликали заміж. Що вона відповіла?

Наталя Могилевська - співачка і продюсер, яка на даний момент для публіки офіційно самотня - у неї немає чоловіка або навіть хлопця.

Їй довгий час приписували роман з чоловіком на ім’я Олег Рижов. Цікаво, що він мільйонер, у нього в Україні є свій бізнес. Роман стали приписувати після того, як неодноразово бачили Наталю Могилевську з цією молодою людиною в столиці під час прогулянок і на світських заходах. Однак обидва ймовірних коханця категорично відмовлялися від “звинувачень ” – говорили, що вони просто близькі друзі, і на більше не претендують.

Таким чином, довгі роки серце співачки Могилевської залишалося вільним.

Зараз їй зробили пропозицію. І новиною про це вона поділилася в Інстаграм.

Могилевська навіть прикріпила відео, на якому компанія людей, які відпочивають на яхті, голосно кричать співачці приємні слова. Один з чоловіків раптово скрикує: “Наташа, виходь за мене! “.

Могилевська всерйоз задумалася над цією пропозицією

“Дівчата, мені зробили пропозицію вийти заміж. Йдемо? Скоро, 30 жовтня відбудеться мій сольний концерт у Палаці Україна (Київ), Як ви думаєте, чи є шанс у шанувальника привернути мою увагу не тільки як артистки, але і як жінки? “,

– написала в своєму Інстаграм-профілі Наталя Могилевська.

Ось що пишуть шанувальники в описі до публікації в соціальній мережі:

  • шанс завжди є
  • Треба йти
  • погоджуйся
  • Молодець, хлопче! сміливий
  • Наташа, виходь за цього)))

Відзначимо, недавно українська співачка Наталія Могилевська виступала на майданчику, яка розташована на воді посеред Дніпра. Артистка планувала ефектно з’явитися перед публікою на катері, однак це ідея ледь не закінчилася плачевно – співачка не врахувала того, що катер буде качати на хвилях. Тому, вона ледь не впала в воду.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.