Де цього літа відпочивають зіркові пари Потап і Настя, Горбунов і Осадча та інші

Літо - пора відпусток. Серпень - місяць, найбільш насичений на поїздки і перельоти в країни, де завжди тепло і поруч океан.

У нашій статті ми розповімо, як і де цього літа відпочивають топові вітчизняні зірки. Локації вас здивують!

Віктор Павлик та Катя Репяхова

Вони тільки в червні стали батьками, а вже в липні-серпні вирушили відпочивати. Правда, Катя поїхала з сином Михайлом і мамою, тато Віктор Павлик працював. Вибрали для туризму вони Карпати.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Катерина Кухар та Олександр Стоянов
Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Балерина і балерун провели своє літо на Мальдівах. На сьогоднішній день Мальдіви – найдорожчий курорт світу. Однак емоції він залишив просто непередавані.

Діма Монатік та Ірина Демічева

Дружина Дмитра Монатика Ірина показала, як провела свій день народження
Дружина Дмитра Монатика Ірина показала, як провела свій день народження

Подружжя вирушили до Туреччини. Там вони не просто відпочивали, а ще й святкували 35-річчя Ірини Демічевої. З собою взяли і двох синів. Відпустка вдалася на славу, по-сімейному.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Вагітна Катерина Осадча з сином Іваном
Вагітна Катерина Осадча з сином Іваном

Незважаючи на те, що Каті ось-ось народжувати, вона не боїться подорожувати з чоловіком і сином Іваном. Для відпочинку цього літа вони вибрали класичний варіант – Туреччина, п’ятизірковий готель на першій лінії.

Настя Каменських і Олексій Потапенко

Анна Андрійчук і Настя Каменських. Фото: Інстаграм
Анна Андрійчук і Настя Каменських. Фото: Інстаграм
Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Де вони тільки не бували в тому році. І Балі, і Мальдіви, і Туреччина. В цьому році захотіли щось інше, тому вирушили в позасмагати під жарким сонцем Хорватії, подивитися монументальні споруди і поринути в атмосферу, якої більше ніде не знайти.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Надя Дорофєєва в Туреччині
Надя Дорофєєва в Туреччині

Надя недавно розповіла, що тільки на третій день відпустки відчула, що вона не на роботі. Ось такий у співачки щільний і активний графік. А поринути в атмосферу спокою і відпочинку все ж вдалося. Полетіли вони з Дантесом до Туреччини, в той же готель, де були в тому році. Їм дуже сподобалось!

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!