Настя Каменських вдарила танцівницю шоу-балету прямо на сцені: “Довбанула мікрофоном по голові”

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про неприємну ситуацію, яка трапилася з нею прямо на сцені.

Українська співачка Настя Каменських з тих знаменитостей, які активно ведуть свої соціальні мережі і намагаються підтримувати тісний зв’язок зі своїми шанувальниками. Інстаграм-блог артистки налічує понад 5 мільйонів підписників. Там Настя регулярно ділитися свіжими фото і відео, а також ділиться думками та історіями з життя.

Настя Каменських
Настя Каменських

Так, нещодавно артистка в своєму Інстаграм-блозі розповіла про неприємний конфуз, який з нею трапився напередодні. Настя розповіла, як під час концерту випадково вдарила танцівницю з її шоу-балету мікрофоном по голові. Артистка вибачилася перед дівчиною в своїх Інстаграм-сторіз.

“Друзі, у нас таке сталося на концерті. Я випадково .. Точніше не так. Я дуже маталяла своїми руками з мікрофоном, а Ксюша, моя Сюся, нахилилася подати мені воду і я як довбонув її мікрофоном по голові. Ксюшенька, вибач мене ще раз. Я тебе дуже люблю, але що ти лізеш під руку “, – розповіла Каменських в Інстаграм-сторіз.

Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських
Скріншот Інстаграм-сторіз Насті Каменських

Нагадаємо, Настя Каменських – одна з найвідоміших і затребуваних співачок України. З 2017 року вона почала сольну кар’єру і працює під сценічним псевдонімом NK. Уже через рік сольної кар’єри NK домоглася неймовірних успіхів – Каменських стала першою співачкою з України, яка підкорила чарт Billboard з міжнародним хітом Peligroso.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.