Микола Басков приголомшив: назвав ім’я справжнього батька дочки Лободи

Світлана Лобода - зірка світового рівня. Цікаво, що за часів своєї першої вагітності вона не приховувала свою дочку і не зберігала таємниці про особисте життя.

Коли три роки тому у неї народилася дочка Тільда, LOBODA назавжди закрила тему про своє особисте життя. Але публіка продовжувала і продовжувала задавати питання. Хто батько Тільди? Чи займається чоловік її вихованням? З ким живе Світлана? Тільки затвердив думку шанувальників про те, що закордонний рокер Тілль Ліндеманн став батьком дівчинки, ім’я Тільда. Явно ж, що Тільда – це в честь Тилля.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Співачка Світлана Лобода тримає багато особистого в секреті

Про дитину співачки згадали раптово на “Новій хвилі ” в Сочі, пише портал “Дни.ру “.

Сьогоднішнє відкриття робить Андрій Цар. Це дуже відомий і талановитий режисер, музикант, хореограф “, – почав пояснювати журналістам Філіп Кіркоров.

“А ще він батько першої дитини Лободи “, – вставив Микола Басков.

Микола Басков шукає дружину
Микола Басков шукає дружину

Однак ніякої новини в цьому не було. Світлана Лобода, яка раніше виступала в колективі Меладзе “ВІА ГРА ” і не приховувала, що батько її старшої дочки на ім’я Евангелина – Андрій Цар, музикант, композитор, танцюрист і режисер.

Відзначимо, Світлана Лобода недавно вперше показала обличчя своєї молодшої дочки Тільди. До цього три роки з дня її народження артистка воліла показувати публіці виключно фотографії, зроблені зі спини. Це пояснювалося або тим, що українська і російська співачка дуже забобонна, або тим, що вона не хотіла, щоб шанувальники шукали подібності з закордонним рокером Ліндеманном.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.