“Я б не випускав її на сцену “: Ігор Кондратюк не хоче, щоб Ротару виступала в Україні

Як відомо, в честь Дня Незалежності України в Києві буде масштабний концерт, і на ньому виступить багато артистів з України. Серед них була заявлена і Софія Ротару.

Відомо, що недавно вона виступила в російському місті Сочі на фестивалі “Нова хвиля “. А тепер вона поїде на концерт в український Київ. Не всі цим задоволені, так як з 2014 року шоу-бізнес розділився на артистів, які виступають виключно в Україні, і тих зірок, які виступають виключно в Росії. Зокрема, в Україні не раді “гастролерів “, які заробляють в Росії, а потім виступають ще і в Україні.

Ігор Кондратюк висловився проти участі Ротару в концерті до Дня Незалежності

У своєму Фейсбук-профілі екс-суддя шоу “Україна має талант ” і екс-ведучий програми “Караоке на майдані ” вважає, що участь Софії Михайлівни буде недоречним на заході 24 серпня.

“При всій повазі до легендарності Софії Михайлівни Ротару, після її недавнього виступу на ” Новій хвилі “в Сочі – курорті країни-агресора, я б не випускав її на сцену концерту до Дня Незалежності “, – написав продюсер, телеведучий і шоумен Ігор Кондратюк.

Софія Ротару дала концерт в Сочі на "Новій хвилі"
Софія Ротару дала концерт в Сочі на “Новій хвилі”

Поки Софія Михайлівна Ротару ніяк не відреагувала на таку заяву. Своєї участі на тридцятиліття незалежності України вона теж не скасувала. Одна хвилина далі стежитиме за розвитком подій по цій темі.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Нагадаємо, що недавно Кондратюк побував в сполучених штатах Америки. Там він орендував авто для пересувань по штату, а коли залишив його на парковці на ніч, на нього впало дерево. Ось такий сильний там був шторм!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.