П’ять чоловіків Лоліти Мілявської – хто вони, і чому співачка зустрічає шостий десяток одна?

Є зірки, які домоглися величезних висот у своїй кар'єрі. Їм все заздрять, ними все захоплюються. Але в чомусь вони гарні, а в чомусь погані. Наприклад, в особистому житті.

Сьогодні ми розповімо з ким співачка Лоліта Мілявська була заміжня, коли і чому розлучилися, а також яке у неї зараз офіційне сімейний стан.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Співачка Лоліта Мілявська в своєму житті надягала біле плаття п’ять разів. І в підсумку в свої 57 років все одно самотня. Першим її чоловіком був Олександр Бєляєв.

Олександр Бєляєв
Олександр Бєляєв

У шлюбі вони були три роки. Історія кохання була очевидною – Лоліта вийшла заміж за однокурсника.

У 1984 році Лоліта тоді ще Горелик зустріла Віталія Мілявського.

Віталій Милявский
Віталій Милявский

Уже під прізвищем другого чоловіка співачка і стала знаменитою, тому не стала її міняти. З відкритих джерел відомо, що шлюб був фіктивним – Лоліті потрібно було переїхати в Москву, а для цього в столиці потрібно було знайти житлоплощу і прописатися.

Уже під час цього шлюбу Лоліта зустріла Олександра Цекало, свого третього чоловіка і партнера по кабаре-дуету “Академія “.

Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія
Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія

У шлюбі пара була 12 років, і від третього чоловіка у Лоліти є дочка Єва. Четвертим чоловіком став Олександр Зарубін.

Чоловік був досить забезпеченим, тому покривав всі потреби вибагливої співачки.

Пара хотіла завести дитину, але на 4 місяці вагітності у 44-річної Лоліти стався викидень. Втрата малюка позначилася на відносинах, і в 2009 році пара вирішила розлучитися.

І останнім офіційним шлюбом співачки став союз з Дмитром Івановим, тренером гри сквош. Шлюб тривав 9 років. Свою роль в розлученні зіграло те, що Іванов був порядком молодший за свою обраницю і жив за її рахунок.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.