Не дочка, а проект: ким Алла Пугачова хоче бачити свою дочку Лізу Галкіну в майбутньому?

Єлизавета Максимівна Галкіна - юне обдарування і гордість своїх батьків.

Дівчинці всього 7 років, а її вже хочуть бачити у себе в проектах центральні продюсери країни, а імениті бренди запрошують юну модель на свої покази. Проте, мама з татом, тобто Максим Галкін і Алла Пугачова бачать для своєї дочки інше майбутнє. Які задатки вони в ній розвивають, і скільки для сім’ї обходиться навчання дівчинки – головною маминої спадкоємиці?

Основний талант, який розвивають – гра на піаніно

Перше, чого Лізу Галкіну вчать її мама і тато – це грі на піаніно. Телеведучий і комік Максим Галкін неодноразово показував, як його ще така юна дочка віртуозно виконує цікаві композиції на клавішному музичному інструменті.

Для того, щоб Ліза навчалася грати, у них в шестиповерховому особняку є спеціальна кімната, де можна грати. У палаці Галкіна коштує і рояль, і піаніно. У вільний час Примадонна вчить спадкоємицю грати, і у неї непогано виходить.

Мало того, що Ліза з цікавістю вивчає нове для себе музичний напрям, так вона ще й вчить грати свого брата Гаррі.

Природно, Примадонна не була б спокійна, якби не передала своїй молодшенької дочки свій величезний талант. Адже старша дочка Крістіна Орбакайте почала співати і домоглася успіхів саме завдяки наполегливості своєї мами. Тепер і Лізу потрібно прилаштувати.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?