Дмитро Монатік присвоїли звання заслуженого артиста України: нагородили на параді на честь Дня Незалежності

Дмитро Монатік - справжній улюбленець українців. Сьогодні, в святковий день, артисту присвоїли високе звання.

Дмитро Монатік. Цей український артист пройшов величезний шлях від учасника телепроектів до самого популярного співака країни. Його шоу заворожують, а пісні не залишають байдужим.

Діма Монатік на Голосі
Діма Монатік на Голосі країни

Тепер досягнення Дмитра відзначили перед усією країною. 24 серпня знаменитості присвоїли звання “заслуженого артиста України “.

Про це стало відомо під час проведення урочистого параду в Києві на честь Дня незалежності України. Дмитро брав нагороду від самого президента під оплески величезного натовпу глядачів і шанувальників.

Дмитро Монатік

Співак виглядав дуже урочисто. Свій звичний спортивний стиль змінив на строгий офіційний костюм, який прикрасив метеликом.

Цікаво, що в Україні звання заслуженого артиста носить більш 200 представників культури і мистецтва. Серед них Тіна Кароль, Ані Лорак, Іво Бобул, Віктор Павлік.

Отримати нагороду від держави самому просто так неможливо. Для цього треба пропрацювати не менше 10 років у своїй галузі, а так же бути представленим на присвоєння звання від творчого колективу або місцевої влади. Розглядає кандидатуру спеціальна комісія від Міністерства культури.

Цікаво, що Дмитро Монатік, якого прославили його танцювальні треки спеціальної музичної освіти не отримував. Проте, з 2008 року працює в сфері шоу-бізнесу. Починав артист – як танцюрист балету Наталії Могилевської.

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.