Ані Лорак і Світлана Лобода привітали Україну з Днем Незалежності – в Мережі ажіотаж: “Повернутися не хочете?”

Сьогодні, 24 серпня, в Україні відзначають День Незалежності. Привітати рідну країну вирішили Лорак і Лобода, які вже давно живуть і працюють в Росії.

Першою привітати Україну зважилася Світлана Лобода. Співачка опублікувала в своєму Інстаграм-блозі фото з концерту, на якому вона позує в красивій, білій сукні.

“З Днем Народження, моя улюблена Україна! Нехай на землі твоєї, живуть найщасливіші люди! “, – написала Лобода.

“З Днем Незалежностi, Украïно!”, – додала співачка на рідній мові.

Слідом за Лободою привітати Україну вирішила Ані Лорак. Співачка опублікувала фото, де позує з вінком на голові і написала українською мовою:

“З Днем народження, Україно!”

Користувачі Мережі по-різному відреагували на публікації артисток. Багато написали в коментарях, що чекають улюблених виконавиць в Україні.

“Любимо і чекаємо з концертами в рідній країні”, “Кароліна, зі святом нас усіх. Дуже приємно бачити, що ви пишете на рідній мові “,” І вас зі святом, наша красуня “, ” Неймовірна артистка, повертайтеся на Батьківщину “, – пишуть коментатори.

Однак були й ті, хто пригадав артистам про те, що вони вже давно не живуть в Україні.

“Але ви в Росії”, “Тільки ти до України вже ніяким боком”, “Під час війни зрадила Україну .. під час війни вона втекла до окупанта. 6 років не згадувала, а тут раз !! любов прокинулася знову? ” “Типу патріотка?!,” Назад не хочете? “, – пишуть коментатори.

 ""

 ""

 ""

Скріншот коментарів користувачів Мережі

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.