“Татусева дочка ” Ліза Арзамасова розсекретила ім’я новонародженого сина: “Надійне ім’я великої людини”

Відома російська актриса Ліза Арзамасова через 10 днів після народження сина розсекретила його ім'я.

26-річна зірка серіалу “Татусеві дочки” Ліза Арзамасова і 47-річний фігурист Ілля Авербух стали батьками. У подружжя народився хлопчик. Новоспечена мама з малюком провели в пологовому будинку більше тижня. Справа в тому, що Ілля Авербух готував грандіозне шоу на честь 800-річчя Нижнього Новгорода, де він виступав разом зі своєю командою. Фігурист пообіцяв забрати з пологового будинку дружину з сином після повернення з відрядження.

Л
Виписка з пологового будинку

Тільки по поверненню додому Арзамасова вирішила розсекретити ім’я сина. 24 серпня актриса опублікувала в своєму Інстаграм-блозі пост, де повідомила, що малюка назвали Лев.

“Ну а тепер знайомтеся ближче! Наш Лев Ілліч! Левко “, – написала Ліза.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати публікацію. Більшості обране ім’я сподобалося.

“Чудове ім’я!”, “Чудове ім’я, нехай росте щасливий”, “Ліза, вітаємо Вас від щирого серця !!! Здоров’я малюкові і вам! Тепер почалося найщасливіший час “,” Будемо знайомі, принц Лев! “,” Чудове ім’я. Здоров’я Вам і Вашій дитині “,” Лев Ілліч. Яке чудове поєднання. З одного боку Левко м’яке, тепле таке ніжне ім’я, а з іншого Лев таке сильне, надійне ім’я великої людини. “, – пишуть коментатори.

Нагадаємо, 47-річний Ілля Авербух має 17-річного сина від першого шлюбу, який після розлучення батьків живе з батьком.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.