Алла Пугачова зажадала від колишнього чоловіка віддати їй все до копійки

Алла Пугачова - співачка, яка п'ять разів ходила під вінець, і навіть двічі вінчалася в церкві. Незважаючи на те, що вона не конфліктна, все ж є у неї з'ясування відносин.

Найчастіше все паювання майна і особисті рахунки, які зводить Алла Борисівна, залишаються за сімома замками. Однак цього разу люди з оточення співачки розкрили деякі подробиці її відносин з екс-чоловіком.

Подруга колишнього чоловіка співачки Алли Пугачової розповіла подробиці її розлучення

Йдеться про шлюб з Олександром Стефановичем. Союз співачки і Стефановича тривав трохи більше трьох років. Розлучилася пара в середині вісімдесятих.

Шанувальникам здавалося, що пара розійшлася нейтрально, однак як розповіла колишня обраниця нині покійного Олександра Борисовича, модель Еліна Яцура, насправді у них з Пугачовою був розбрат серйозний.

“Він багато розповідав про Аллу Пугачову. Зрозуміло, що з Аллою Борисівною у нього були глибокі почуття, ця людина для нього багато значив. Він так тепло про неї говорив … Єдина неприємна історія була про їх розлучення. Алла Борисівна хотіла забрати весь антикваріат, а він не віддавав “, – розповіла Яцура.

Олександр Стефанович
Олександр Стефанович

Чим закінчилася поділ майна – невідомо. Але знаючи характер, вдачу і зв’язку Алли Борисівни, швидше за все, вона все таки забрала що хотіла, і тепер задовольняється своїм антикваріатом на одній зі своїх квартири або і зовсім в замку Максима Галкіна.

Нагадаємо, раніше на нашому Ютуб-каналі ми розповідали, скільки майна є у Примадонни російської естради, і кому вона планує передати все це добро відповідно до свого заповіту.

Палац, мільйони на рахунках: кому Алла Пугачова залишить спадок – Галкіну, Орбакайте, Лізі і Гаррі?

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.