Телеведуча “Орел і Решка” з України Регіна Тодоренко придбала елітне житло в Росії

31-річна співачка і телеведуча Регіна Тодоренко стала власницею нерухомості. Тепер вона поділилася радісною новиною з шанувальниками.

Колишня телеведуча тревел-шоу “Орел і решка “, яке виходило в Україні і Росії, стала володаркою елітної нерухомості. Молода мама розповіла, що давно мріяла про те, щоб купити власні апартаменти, а не жити в орендованих. І тепер, в свій 31 рік дівчина, ім’я сина і чоловіка, дійшла до того, щоб купити свою квартиру. Шанувальники не були здивовані такого розвитку подій, адже Тодоренко добре заробляє. Про свою покупку жінка повідомила в соціальній мережі Інстаграм.

Регіна Тодоренко під час першої вагітності
Регіна Тодоренко під час першої вагітності

“Я купила квартиру! Купила і не зрозуміла, що сталося. Просто віднесла кудись гроші і підписала договір. Якби ви знали, як я хвилювалася на підписанні договору “,

– розповіла дружина Влада Топалова.

Регіна Тодоренко зізналася, що навіть не дивлячись на її високі гонорари, збирати на придбання особистої квартири доводилося кілька років. Особливо ситуацію ускладнив криза 2020 року, коли через карантин артистам довелося скоротити свою діяльність, а доходи істотно впали.

Регіна Тодоренко на курорті
Регіна Тодоренко на курорті

“Вчора ми вибирали обробку для майбутньої квартири! Господи, непередавані відчуття! Я уявила, як по ній бігають наші дітки, як ми з Владом валяємося на м’якому дивані, їмо попкорн і дивимося серіал на Netflix “,

– розповіла телеведуча з України, яка живе і працює в Росії.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов - щаслива сім'я
Регіна Тодоренко і Влад Топалов – щаслива сім’я

Шанувальники дуже раді за зірку, яка самостійно змогла виконати свою мрію. Вона також уточнила, що її привітали всі родичі з придбанням, і покаже її фоловерів.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".