Подруга померлої Жанни Фріске Ольга Орлова розповіла про свій головний комплекс

Телеведуча Ольга Орлова прославилася ще в дев'яностих і нульових, коли співала на сцені. Вона була колегою співачки Жанни Фріске.

На подив, Орлова та Фріске довели – жіноча дружба існує навіть в умовах конкуренції. Вони були кращими подругами аж до того, поки Жанни Герасимчука в 2015 році.

Украдене щастя. 6 років після смерті Жанни Фріске: Суди, скандали, чутки і весілля Шепелєва

Після того, як Жанни Фріске не стало, її подруга Ольга Орлова довгий час не могла прийти в себе. Вона шукала сили, і навіть написала пісню-звернення до подруги. Згодом біль трохи вщухла, але не пішла повністю. Зараз, через більш ніж шість років після смерті Жанни, Ольга досі бачить її у снах, і не може повірити в те, що колеги не стало.

Однак є у Орлової ще одна хвора сторона – це її комплекси. Ольга Орлова розповіла про комплекс маленького росту.

Ольга Орлова на повний зріст
Ольга Орлова на повний зріст
Ольга Орлова на повний зріст
Ольга Орлова на повний зріст

Співачка і ведуча Ольга Орлова зізналася, що низький зріст заважав їй жити

Жінка заявила, що комплекс у неї з’явився ще з юних років, і протягом майже всього свідомого життя потужно переслідував. Орлова навіть зверталася до психологів, проте вирішити проблему так і не вдалося.

“Є комплекси, які можна перемогти, працюючи над собою. Наприклад, у мене все життя був комплекс маленького росту. Зараз він пройшов. Адже я з цим нічого не можу вдіяти, це поза зоною свого впливу. Ось я народилася маленькою, і все “,

– розповіла співачка, телезірка і улюблениця мільйонної аудиторії Ольга Орлова.

Ольга Орлова
Ольга Орлова

Як зауважила телезірка, їй завжди було прикро, що чоловіки і модельні агентства обов’язково звертають увагу на рослих жінок. А ось низьких, в основному, пропускають повз себе.

Однак з часом вона переосмислила своє ставлення до зовнішності, і зростання вже перестав бути такою серйозною проблемою. На даний момент зростання Ольги Орлової – 1,55 м.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.