“Розслабляє і заспокоює”: Ксенія Мішина розповіла, за допомогою чого радує себе після розставання з Еллертом

Ксенія Мішина - модель і телеведуча, яка стала популярною завдяки багатьом українським серіалів і програмою "Холостячка".

На програмі телеканалу СТБ Мішина знайшла собі обранця – коміка і сценариста Олександра Еллерт. Однак їхні стосунки не тривали навіть року – влітку 2021 вони розлучилися. Причина розриву невідома, тим більше, пара готувалася зіграти весілля. Однак подія стала болючим для обох партнерів.

Після розставання з Сашком Ксенія часто стала робити публікації в Інстаграм, розповідаючи про свої внутрішні переживання.

Як з’ясувалося, Мишина знайшла для себе місце сили, і з’ясувала, чим може себе розслабити і довести до стану повної гармонії з самою собою.

“Кожен раз, плаваючи в морі, я заряджаюсь енергією через афірмації. Вода – цілитель, вона відчуває тебе і допомагає розслабитися і заспокоїтися. Щаслива виявитися в прекрасному місці і насолоджуватися красивим відпочинком”,

– написала Ксенія Мішина.

Телезірка позувала на балконі на тлі неймовірно блакитної води в море. Для фотосесії українська модель одягла легку шовкову, практично невагому ночнушку смарагдового кольору.

Шанувальники помітили, що після розставання з Александрм Еллертом Ксенія Мішина покращала – вона стала публікувати колоритні фотографії, які підкреслюють її природну красу. Видно, що це ніби-то на зло, щоб колишній хлопець зрозумів що він втратив.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина – мати-одиначка. Вона виховує сина від попередніх стосунків. Хлопчика звуть Платон. Про батька дитини і про його долю зараз модель вважає за краще нічого не розповідати.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.